SEO - Search engine optimization

SEO, Positioning

And Performance optimization

Bitno je biti viđen! Imati web stranice a nemati posjete na iste je mrtvi kapital. SEO (Search Engine Optimization) je tehničko, sadržajno i sintaktičko dotjerivanje vaših web stranica kako biste postigli što bolje rezultate na pretraživačima poput Google, Bing, Yahoo i ostalih.

Drugim riječima, imate li web stranice na kojima promovirate određene proizvode ili usluge međutim u rezultatima pretrage nikako da „isplivate“ pri vrhu istih ? Da li Vam se čini kako je otvaranje Vaših stranica sporo, pogotovo na mobilnim uređajima?

SEO - Search engine optimization

Search engine optimization ili optimizacija za pretraživače je, ukratko, dorada Vaših stranica na pregršt načina. Dotjerivanje programskoga koda i otklanjanje grešaka, ispravno i hijerarhijsko uređenje poveznica i sadržaja te oblikovanje vaših tekstova i ključnih riječi na način koji najviše odgovara pretragama povezanim s vašom stranicom.

Iskoristite i naše ATL marketinške usluge kako biste povećali viralnost Vaše web stranice, izgradili broj backlinkova te ju učinili referentnim mjestom za vaše usluge i proizvode.

Performance optimization

Ukoliko sumnjate da Vaše web stranice imaju defekt ili su manjkave u bilo kojem pogledu te na kraju rezultiraju smanjenom posjećenošću i konverzijom iz posjete u vaš zadani cilj (prodaju, kontakt, informiranje) slobodno nam se obratite te ćemo Vam besplatno ponuditi analizu problema i predložiti optimalno rješenje.